Onrust over de lockdown

Onrust over de lockdown

We gaan nog even terug naar gisterenavond laat. Er was namelijk enige onrust rondom de lockdown. Zo was Gabriëlle al bezig met haar spullen inpakken en dat werd door Colinda en Stefanie buiten besproken. Volgens Stefanie geeft dat juist alleen maar meer onrust en dat moet ze gewoon niet doen. Ook heeft ze al een plan als iedereen haar dekbed mee mga nemen. Ze gaat deze vol stoppen met spullen. De twee bespreken nog even verder hoe ze verwachten dat de lockdown gaat zijn. Ook Gaby praat erover mee, ze hoopt dat de groep een beetje bij elkaar blijft. En Stefanie maakt zich zorgen over de mannen. Ik ben bang voor het dominante gedrag van de mannen. Daar ben ik gewoon het bangst voor, en met de nieuwelingen erbij. Colinda antwoordt dat dat niet het enigste is. Het slaapgebrek gaat mensen ook opbreken en dat zorgt dan weer voor stemmingsveranderingen.

Maar ook Joey en Rob bespreken de lockdown, de heren hebben er wel zin in. Wederom komen de sigaretten aan bod. Ze hebben al door dat bewoners dit als ruilmiddel gaan gebruiken. Rob vindt dat maar onzin, ze kunnen het gewoon terug geven. De lockdown is er om de groep bij elkaar te krijgen maar op deze manier is daar weinig van terug te zien. Ook Joey denkt dat het een lastige week kan worden. Er zal van goede relaties best wat gevraagd worden en onder sigaretten barst de bom zeker los. Ook LauraB  vind het een raar gedoe, wat wil je daarmee bereiken? Rob besluit deze terug te halen, opzouten! Ik laat niet met me besodemieteren! Hoe het allemaal precies gaat lopen zullen we morgen achter komen!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *