Utopia nieuwtjes 17 mei

Utopia nieuwtjes 17 mei

Utopia nieuws van 17 mei vindt je hier terug. Alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

  • Toen Bas vanmorgen de koeien verzorgde dook de koe in zijn nek. Bas schrok nogal en zei tegen de koe maar zo zijn we niet getrouwd!
  • Anthony de date van Tineke helpt een handje mee aan de bar. Hij staat daar samen met Gaby.
  • Bas heeft een mooi meisje gespot, een nichtje van een standhouder die bij de pannenkoeken staat. Ze heeft hele mooie ogen.
  • Mark en Gina doen een reading op de spirituele beurs. De reading gaat over hun relatie. Mark moet niet dichtklappen en goed nadenken over zijn relatie. We vielen half in deze korte gebeurtenis. Wel is Gina erg blij dat de mevrouw heeft kunnen helpen. En mark weet genoeg en bedankt de mevrouw vriendelijk en gaat weer snel verder met Le Luifel. De mevrouw benadrukt dat Mark echt zijn hart heeft gegeven voor Gina.
  •  Er heerst grootste drukte bij Le Luifel, maar ook aan de bar gaat het goed. Zullen de bewoners flink wat inkomsten genereren?
  • Joey heeft ook klanten om te tatoeëren. Het oogt vrij druk in de shop.
  • Bas heeft zich gericht op het meisje wat hij gespot heeft. En pakt dat groots aan, compleet met wijn. Echter komt hij er snel achter dat ze al een vriend heeft. Dat is jammer!

We voorzien dit bericht regelmatig van updates, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Anthonhy helpt mee aan de bar

Reading voor Mark en Gina

Drukte bij Utopia Ink

Bas drinkt wijn met dame

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *