De blind dates voor Tineke

De blind dates voor Tineke

Vandaag is het de dag van Tineke, zo werd ze al verwend door Colinda en Laura in de wellnes compleet met modderbad. En nu is het tijd voor de blind dates van Tineke waar we eerder al over schreven! Drie mannen komen het  terrein op lopen voor een date. LauraB ontvangt ze hartelijk en Tineke is alvast in de horeca keuken gezet die in spanning zit te wachten wat er komen gaat. In onderstaande foto zie je 3 mannen waar Tineke haar keuze uit mag maken. Alfred (de man met bril), Anthony (de man met snor) en Jan (de man met het grijze haar).

Date 1: Alfred

blind date Alfred

De eerste date verloopt wat moeizaam. Wellicht ziet Tineke het niet helemaal zitten. Maar ondanks dat bedankt ze Alfred dat hij gekomen is. Alfred is al enthousiast en noemt haar een schat. Verder vertelt hij dat hij uit Steenwijk komt gebracht door een chauffeur. Ook geeft hij aan er altijd voor Tineke te zullen zijn en bij te staan als er iets is. Ook vind hij schoonmaken niet erg. Je bent niet de enige die de wc schoonmaakt voegt hij eraan toe.

Date 2: Anthony

Anthony date tineke

Is een bekende van alle bewoners. Anthony komt vaak op Utopia markten om rond te snuffelen. Hij is 56 jaar en heeft 3 kinderen momenteel woont hij samen met een Marokkaanse huisgenoot. Tineke praat over van alles, hoe ze in Utopia kwam en hoe snel ze ziek was. Ze is nog nooit zo ziek geweest! De man zelf vertelt dat hij een persoon is van humor. En vertelt dat hij in 1994 op tv gis gekomen, tijdens een boot tochtje werd hij zeeziek. Hij moest toen overgeven maar ook zijn kunstgebit verloor hij. Een paar weken later kreeg hij zijn kunstgebit weer terug omdat het gevonden was. Hij laat weten dat Mark zijn favoriete bewoner is. Anthony geeft Tineke ook nog een wijze raad, negeer sommige mensen en hou het gewoon even vol. Laat ze in hun eigen sop klaar koken, als je niks zegt hebben ze geen voeding om je verder de grond in te laten trappen.

Date 3: Jan

Blind date jan

Jan heeft een cadeautje mee genomen voor zijn date, een mooi bosje bloemen. Hij is 60 jaar en Utopia is voor hem niet zo bekend. Het is geen trouwe volger dus. Verder loopt dit gesprek ook erg soepel. Zo komt het stel erachter dat ze beide van het strand houden. En Tineke vertelt het een en het ander over haal leven op Curaçao.  Ook vertelt ze over haar ziekte binnen de muren van de loods en bespreekt ze haar (negatieve) bekendheid.

Tineke gaat verder met…

De mannen worden bij elkaar gezet en Tineke houd een praatje. Zo laat ze aan Alfred weten dat hij naar huis mag. Wel zullen ze nog contact houden per brief. En dan blijven er nog twee over. Tineke benoemd dat ze Anthony altijd nog wel zal blijven zien en daarom voor Jan kiest. Maar Jan ziet het achteraf toch neit echt zitten. Zo laat hij weten dat hij het Utopia programma te weinig kent en liever niet verder wil gaan. Dan blijft Anthony dus nog over! Tineke vind het geen probleem en de twee gaan gezellig nog even babbelen. Zou het wat worden tussen de twee? De twee spreken af dat ze elkaar af en toe eens zullen zien tijdens de Utopia markt. Ook zal hij nog even een avond hapje mee eten.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Toet at 19:33

  O mijn god al die mannen rennen en niet meer achterom kijken .Weg van die vreemde vrouw.Je wilt dat gezicht echt s.morgens niet zien.Reeeeeennnnnnnen

 2. Ladybug at 18:50

  Ja hoe halen ze het in hun hoofd om te bepalen dat dat mens een man nodig heeft?
  En dan niet zelf mogen kiezen! Help, wat een zielige vertoning. De Diva kickt op alle aandacht die ze maar kan krijgen.Is het niet positief dan maar negatief. Bah

 3. anneke at 18:39

  Als hij de gekozen man is mag hij dan nog wel op de markt en komen want je mag toch niet elke keer bezoek hebben,
  En Jan komt binnen maar ziet er toch van af.
  De meiden hebben het goed uit gezocht (dus niet) laat volgende keer de persoon zelf beslissen wie ze daten wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *