Rekening houden met Tineke

Rekening houden met Tineke

Wilco en Colinda staan bij het bankje te praten over Tineke, over haar gedrag en dat ze niets doet, daar kan Wilco heel slecht tegen. Hij weet al waar hij de volgende drie stemmen op gaat geven, of Tineke moet drastisch veranderen dat kan zijn visie ook veranderd.

Later kom Laura erbij (3.36 minuten) en zegt tegen Wilco, Wil, kom even mee. Colinda gaat even wat anders doen zodat deze twee even alleen zijn. Laura vertelt tegen Wilco dat ze signalen hoort vanuit de groep, dat je opmerkingen een beetje hard zijn op het moment, dat je even geen rem weet. Ik kan je aan en naar mij doe je het ook niet echt, weet je, ik zeg er gelijk iets van, maar er zijn anderen zoals Tineke bijvoorbeeld. Ja, zegt Wilco, maar ik kots dat mens wel een beetje uit hoor, sorry hoor. Ik snap wat je bedoelt, zegt Laura, want ze is een mopperdoos en ik ga straks ook een goed gesprek met haar aan…. Wilco onderbreekt haar en zegt heb je de badkamer gezien, wat een teringzooi ze heeft gemaakt. Laura zegt, dat je dat zei tijdens de date van Tineke. Wilco zegt, dat zei ik van te voren al. Laura zegt, je doet het ook af en toe met Gab’s (Gabriëlle), maar Gab’s kan er wel tegen, weet je wel. Tussendoor zegt Wilco, tegen Gab’s wil ik absoluut niet vervelend zijn. Dat weet Laura, maar ze probeert Wilco er op te wijzen dat hij er een beetje op moet letten, zij is nieuw hier Wilco, zegt ze tegen hem, zij heeft nog niemand hier. Jij hebt opmerkingen naar haar Mark heeft opmerkingen naar haar en dat is een beetje veel en dan voel je je wel alleen in zo’n groep. Wilco zegt dat te snappen en zegt er achter aan dat ze dat eigenlijk zelf doet. Laura vraagt aan Wilco, of hij niet even met Tineke kan gaan praten of zo, waarom ik zo’n opmerking naar jou maak bijvoorbeeld. Wilco laat duidelijk weten dat hij eigenlijk wil stoppen om haar een Diva te laten voelen, ze verdient het niet eens een modderbad, kom zeg. Voor hetgeen zij doet kunnen we net zo goed een wasserette in huren, dan zijn we goedkoper uit. Het is wel de bedoeling dat als je hier in komt dat je dan ook wat doet. Wilco noemt enkele argumenten op waarom hij haar steeds van die nare opmerkingen geeft, gewoon omdat ze niet doet. Al met al geeft Laura later aan dat hij af en toe best wel te ver gaat met zijn opmerkingen, dat zijn immers ook de geluiden van de groep. Wilco geeft nog aan, ik doe er weinig mee, want het liefst zie ik haar gewoon verdwijnen en zie ik een jonger persoon er in komen die het leuk vindt om in Utopia te zijn. Kijk het filmpje maar, het gaat er best wel heftig aan toe.

Zou Wilco een gesprek aan gaan met Tineke en haar vertellen waarom hij de opmerkingen plaats, of zou Wilco denk aan zichzelf en het zo laten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anna at 07:46

    Wilco zou zelf alle punten moeten krijgen het is een mannetje met een hoge dunk over zichzelf weg met die kwal en dan mag hij buiten weer de dictator gaan spelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *