Billy en Jessie hadden een hete nacht

Billy en Jessie hadden een hete nacht

Aantrekken en dan weer afstoten, dat is waar Billy door velen van wordt beschuldigd. Zelfs de familie van Jessie heeft Billy ingefluisterd dat dit écht niet meer kan. Echter trokken de twee sinds gisteren weer naar elkaar toe. Er werd gezoend maar niet veel later ontstond er ruzie. En dat ging wel even door tot iets naar middernacht. Billy geeft toe dat ze nog steeds stapelgek is op Jessie en snikkend bekent ze dat ze toch wel heel erg graag samen met hem wil zijn. Deze woorden raken Jessie, hij besluit bij haar in bed te kruipen om te kletsen en te knuffelen.  Al gauw voert de taal van de liefde de boventoon en de twee beleven een hete nacht, waarna Jessie uiteindelijk, besluit in zijn eigen bed te gaan slapen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 09:04

    Ik kijk al van het begin maar zo walgelijk al het nu is heb ik het nog nooit meegemaakt.Wat is die Jessie dom tegen alle goede raad doorgaan met Billy die hem alleen maar gebruikt omdat ze Ruud niet terug kan krijgen.Waarschijnlijk kan ze niet lang buiten sex dus heeft ze een domme prooi jammer Jessi waar zit je verstand.Ria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *