Bas vindt dat Jessie en Billy elkaar niet meer op moeten zoeken

Bas vindt dat Jessie en Billy elkaar niet meer op moeten zoeken

De ruzie tussen Billy en Jessie ging afgelopen avond nog even door. Anderen bewoners hebben er ook last van…

De tranen vloeien regelmatig bij Billy en ondanks de fillers is haar verdriet is weer duidelijk te zien in haar gezicht. Huilend loopt ze door de loods en komt Bas tegen. Ik kom er echt niet uit zegt ze snikkend, terwijl Jessie komt aangelopen. Ga alsjeblieft rustig aan doen zegt Jessie tegen Billy. Maar zij vlucht weer naar buiten. Jessie excuseert zich over de situatie en vertelt tegen Bas dat hij er niets aan kan veranderen. Ik heb helemaal niets verkeerd gedaan. Echt niet. Dit is te hysterisch voor woorden legt hij verder uit. Bas vindt dat de twee wel iets aan de situatie kunnen doen. Jullie zoeken elkaar steeds op. Dit terwijl de relatie keer op keer gedoemd lijkt om te mislukken. Jessie is het met Bas eens. Het gaat een paar dagen goed en vervolgens gaat het ook weer fout. Hij is er helemaal klaar mee en gaat roken. Je hebt mijn avond weer opgefokt zegt Jessie in zichzelf.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *