Billy en Jessie ruzie omdat Jessie flirterige opmerkingen maakt tegenover Romy

Billy en Jessie ruzie omdat Jessie flirterige opmerkingen maakt tegenover Romy

Jessie en Billy hebben gisteren weer gezoend. Het leek weer de goede kant op te gaan tussen de twee maar afgelopen avond hadden ze alweer ruzie. De aanleiding is een flirterige opmerking die Jessie maakte richting Romy. Volgens Jessie maken hij en Romy wel vaker dit soort opmerkingen naar elkaar gewoon voor de grap. Maar Billy kan er niet om lachen. Ze heeft meer aandacht voor jou dan voor haar eigen vriend voegt ze eraan toe. Ook is Billy er heilig van overtuigd dat Romy een oogje heeft op Jessie.Jessie zelf ziet geen kwaad maar biedt toch zijn excuses aan. Echter kan Billy het niet laten rusten en gaat bij Romy verhaal halen. De twee dames raken aan de praat en Romy stelt Billy gerust door te zeggen dat het slechts ouwehoeren is. Wel geeft ze toe dat Jessie iets meer ouwehoert dan haar. Billy lijkt gerustgesteld en even later staat ze met een brede glimlach te dansen op de boot van Jessie. Maar na de scheepsdoop confronteert ze Jessie met wat Romy heeft gezegd en de ruzie laait weer op. Het is een begin van een eindeloze discussie en het probleem wordt niet opgelost. Billy loopt uiteindelijk huilend weg en gaat op bed liggen. Jessie blijft verward achter en bespreekt de situatie met Romy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *