De boot van Jessie werd afgelopen avond officieel gedoopt

De boot van Jessie werd afgelopen avond officieel gedoopt

Nog meer Utopia nieuws van afgelopen avond. Jessie heeft naast een luxe stoel ook een jacht gekocht. Deze boot zal hij gaan gebruiken als slaapplaats. En afgelopen avond was de officiële scheepsdoop. De bewoners kwamen dan ook bij elkaar voor deze gebeurtenis. Er was wat muziek, discolampen en er werd gedanst op het dek. Kortom een gezellige bedoeling en de boot wordt op geheel passende Utopiaanse style gedoopt. Jacco heeft de eer om het lintje door te knippen en Jessie pakt er een fles prosecco bij. Niet om te drinken, maar om het schip mee te dopen.  Hij slaat de fles stuk tegen de boeg en de drank druipt van de woonboot. En daarmee is zijn slaapplek officieel geopend! Wat vinden jullie van Jessie zijn nieuwe optrekje?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. scarlet at 15:16

    Als hij nu maar weer niet iedereen uitnodigt te komen logeren in die boot. Ze hebben hem allemaal een slaapplek misgund, dus hij zou er wel heel gek zijn om die jaloerse venijnen uit te nodigen in zijn boot. Lekker voor zichzelf houden, kan hij eindelijk rust krijgen daar, want hij wordt maar overal gepest en getreiterd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *