Jessie koopt een luxe Chesterfield stoel

Jessie koopt een luxe Chesterfield stoel

Jacco en Jessie lopen samen richting de poort en daar staat een authentieke stoel op hen te wachten. De stoel een Chesterfield is zojuist afgeleverd en de twee tillen de troon richting de loods. Onderweg speculeren ze over de blikken die de andere bewoners op hen zullen werpen. Wanneer Jessie, Jacco en de stoel de loods betreden, trekken ze meteen aandacht. Kijk die koppies zegt Jacco. Vervolgens zetten ze de stoel in de hoek van de leefruimte naast Jessie zijn bed. Daarna neemt Jessie plaats op zijn “troon”. Hij zit wel lekker hoor merkt hij vervolgens op. En ook Jacco krijgt de eer om even plaats te nemen. Jessie is zo blij als een kind met zijn nieuwe aankoop die hij met behulp van zijn zakgeld heeft gefinancierd. Je kunt maar ergens blij van worden zullen we maar zeggen 🙂

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *