Karin is weer terug na een begrafenis waar ze geweest is

Karin is weer terug na een begrafenis waar ze geweest is

Vandaag waren er tijdelijk veertien bewoners in Utopia. Dit omdat Karin tijdelijk Utopia verlaten had. Karin was even weg omdat ze naar een begrafenis moest. De beste vriendin van haar dochter was namelijk overleden en Karin mocht hierdoor even op “verlof”. Als de Karin weer terugkeert in Utopia, loopt ze direct door naar de groene slaapkamer. Al snel komt Rowena naar haar toe om haar een knuffel te geven. Karin laat weten dat het een bijzondere begrafenis was en ze vond het fijn dat ze erbij kon zijn. Het is een emotionele dag geweest, wat haar erg moe heeft gemaakt. De ruzie tussen Karin en Jacco lijkt te zijn verdwenen want de twee knuffelen elkaar ook weer. Wat later zien we Karin een drankje doen en bijkletsen na deze moeilijke dag…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *