Een terugblik op Kroegtopia van afgelopen avond

Een terugblik op Kroegtopia van afgelopen avond

Afgelopen avond stond er weer een evenement op het programma in huize Utopia. We blikken in dit bericht terug op afgelopen avond en omschrijven in grote lijnen wat er zo’n beetje gebeurd is. Omstreeks 19:00 uur kwamen de gasten aan op het terrein voor een gezellige avond. Er was de mogelijkheid gezellig te kletsen met de bewoners, te darten en er was natuurlijk muziek. Jacco liet zijn muziekale zangkwaliteiten horen maar ook andere bewoners zongen een liedje. Kevin en Billy droegen zelfs een liedje voor geheel in style en verkleed. Namelijk Barbie. Verder hebben Billy, Victoria en Do nog een plan bedacht.  Ze gaan doen alsof de zetel van Jessie is verkocht, want met de juiste winstmarge is namelijk alles te koop in Utopia. Zoals Jessie dat eerder deed. Omstreeks 22:00 uur zat het evenement er weer op. Het was een gezellige avond!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. scarlet at 22:27

    Die Billy mag blij zijn dat ik niet in dat Utopia zit, ik had haar al lang een paar ferme oorvijgen verkocht, wat een eng mens is dat toch, zo geile Tinus dat mens, brrr! Zoals die met mensen omgaat zou voor mij al reden zijn om haar een paar oorvijgen te verkopen! En maar die hele groep opstoken, enge heks! De kromme neus heeft ze er al voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *