Jessie voelt zich diep gekwetst door de stoel grap

Jessie voelt zich diep gekwetst door de stoel grap

Een nieuwe dag is weer aangebroken in Utopia. Afgelopen avond besloot onder andere Billy om een grap uit te halen met de luxe stoel die Jessie heeft gekocht. Nu een nieuwe dag is aangebroken wordt al snel duidelijk dat Jessie zich diep gekwetst voelt met name door Billy. Jessie vertelt dan ook deze morgen dat de grap ver onder de gordel was. Volgens hem werd het te persoonlijk. Hiermee doelt Jessie op Billy. Volgens Jessie gebruikte Billy hem als afleidingsmanoeuvre. Ze vertelde hem dat ze hem mist en weer samen wil zijn. Zodat andere bewoners de stoel konden laten verdwijnen. Jessie deelt ook nog mede dat hij het gevoel heeft dat Billy hem kapot wil maken. Cemal luistert zijn verhaal aan maar reageert er niet echt op. Jessie besluit in zich zelf mompelend weg te lopen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. scarlet at 09:27

    Ga voor je eigen gezondheid toch lekker naar huis, Jessie. Je gaat er steeds belabberder uitzien door die trien Billy en haar kornuiten! Wie wil er nou in zo’n gesticht blijven zitten met allemaal van die rare kwibussen, die niks anders kunnen dan met z’n allen een slachtoffer uitzoeken en doodtreiteren. Ik zou daar nog niet willenz itten als ik 5000 euries kreeg! Ik zou helemaal gestoord eruit komen!

  2. scarlet at 09:27

    Ga voor je eigen gezondheid toch lekker naar huis, Jessie. Je gaat er steeds belabberder uitzien door die trien Billy en haar kornuiten! Wie wil er nou in zo’n gesticht blijven zitten met allemaal van die rare kwibussen, die niks anders kunnen dan met z’n allen een slachtoffer uitzoeken en doodtreiteren. Ik zou daar nog niet willenz itten als ik 5000 euries kreeg! Ik zou helemaal gestoort eruit komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *