Jacco ontvangt familiebezoek in Utopia

Jacco ontvangt familiebezoek in Utopia

Een rustige dag is het vandaag in Utopia. Maar er staat vandaag wel iets leuks gepland voor Jacco. Hij mag namelijk familiebezoek in Utopia ontvangen! Samen met Karin wacht hij het gezelschap op. Uiteindelijk komt er een auto het terrein op rijden. Jacco verstopte zich om een geintje uit te halen, dit deed hij samen met Karin. De twee springen op het laatste moment tevoorschijn als de auto voorbij rijdt. Zijn familie stapt enthousiast en blij uit en natuurlijk wordt er flink geknuffeld. De groep loopt met Jacco richting de loods waar andere bewoners ook gedag komen zeggen. Ook is er een hondje mee, Max genaamd.  Jacco laat vol trots zijn slaapkamer zien en natuurlijk de rest van het terrein. Daarna wordt er gezellig bijgekletst en is er van alles voor hem meegenomen. Als er meer bijzondere dingen gebeuren rondom dit familie momentje zullen we dat uiteraard voor je omschrijven. Jacco zijn dag kan in ieder geval niet meer stuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *