Ruud vindt het belachelijk dat Utopianen als sterren gezien worden

Ruud vindt het belachelijk dat Utopianen als sterren gezien worden

Ruud vindt het erg vervelend dat bezoekers moeten betalen om met hem of de rest van de bewoners op de foto te mogen. En vandaag laat Ruud dat wederom duidelijk weten.

Een tijdje geleden hebben de bewoners namelijk afgesproken dat er betaald moet worden als bezoekers op de foto willen met een Utopiaan tijdens een evenement. Rianne en Ruud gaven toen aan dat ze zich hierbij niet prettig voelden. Toen is het volgende afgesproken, de twee worden niet meer gefotografeerd door de fotograaf maar zullen zelf foto’s moeten maken als een bezoeker erom vraagt. Hoewel deze afspraak een tijd geleden is gemaakt, zit het Ruud toch niet lekker. En eist dan ook dat hij de vlog camera mag gebruiken, aangezien de telefoon geen mooie foto’s maakt. Daar voegt hij ook nog aan toe dat hij het belachelijk vindt dat mensen moeten betalen voor de foto’s, alsof de bewoners sterren zijn. Do voelt de bui al hangen en probeert Ruud af te kappen. Ze vertelt hem dat deze discussie al eerder is gevoerd. Utopia is nou eenmaal een democratie waarbij soms een besluit wordt genomen waar niet iedereen het mee eens is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. scarlet at 15:46

    Ik vind die Ruud een rare kwast, maar hier heeft hij wel gelijk. Maar goed, je bent toch ook niet lekker om te gaan betalen voor een foto met die vreemde snuiters die dagelijks pestgedrag vertonen. Ik wil nog niet gratis met ze op de foto. Ze denken dat ze heel wat zijn daar, nou, het zijn allemaal gefrustreerde typetjes die elke keer weer een zwak slachtoffer zoeken om te treiteren. Eerst was het Cees en nu is Jessie aan de beurt. Nou, je zou toch gek zijn om met zulk pluimage op de foto te willen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *