Jessie zijn bed wordt ingepikt voor de B&B gasten die vanavond komen

Jessie zijn bed wordt ingepikt voor de B&B gasten die vanavond komen

Vanavond krijgen de bewoners gasten in Utopia. Een aantal mensen komen in de B&B slapen. Echter is er wel één klein probleempje, er is één bed te kort…

Echter staat het bed van Jessie leeg. Cemal en Kevin slepen dan ook het bed van Jessie naar de Cordwood. Jessie staat met een bedroefd gezicht toe te kijken in de keuken. Ben ik nu ook mijn bed kwijt? vraagt hij aan de anderen, die binnen bezig zijn met het thuiswerk. Billy lijkt het hier niet mee eens te zijn en besluit verhaal te halen. Ze wijst Cemal en Kevin erop dat ze dit plan niet hebben overlegd met Jessie, wat niet door de beugel kan. Verbaasd antwoordt Kevin dat de B&B het bed nodig heeft. En Cemal voegt eraan toe dat Jessie toch bij Jacco slaapt. Drama om een bed vervolgd hij grinnikend. Wat later komt Jessie naar het Cordwood, om uit te leggen dat het vervelend is dat zijn bed zomaar wordt weggesleept. Dit begrijpt Kevin en hij belooft om voortaan zulke dingen te overleggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. scarlet at 22:23

    Waarom brengen die lafaards huneigen bed niet naar die B&B, waarom perse weer Jessie zijn bed? Kotsmisselijk van al die griezels daar, wat een enge, laffe mensen, bah! Kots ervan zoals ze die Jessie behandelen en maar roddelen over hem en maar stoken met die enge Billy voorop. Dat mens heeft hem gewoon misbruikt om die Ruud jaloers te maken. Wat een manipulant is dat mens zeg en oh, ze doet zich zo heilig voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *