Cemal gaat het gesprek aan met Jessie die niet lekker in zijn vel zit

Cemal gaat het gesprek aan met Jessie die niet lekker in zijn vel zit

Jessie zit niet zo lekker in zijn vel, dat is meerdere bewoners opgevallen. Cemal besluit daarom het gesprek met hem aan te gaan.

Cemal vraagt in de keuken of het wel goed gaat met Jessie. Het lijkt alsof je er doorheen zit, dat straal je uit merkt hij op. Het begint mij op te vallen dat ik jou een tijdje niet heb zien lachen. Hier kan Jessie zich in vinden. En vertelt dat hij  zich de laatste tijd vaak verdrietig voelt. Morgen krijgt ik bezoek, wat mij waarschijnlijk weer nieuwe energie zal geven. Maar Cemal heeft een ander idee en raadt hem aan om wat vaker uit de loods te zijn en zich meer in het buitenterrein te verdiepen. Laat je niet gek maken door vrouwen drukt hij Jessie tenslotte op het hart.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. gezinvandorp at 07:12

  En toch moet ik zeggen , dat ondanks het feit dat Cees altjd wel kon zeuren toch wel een vaderlijke figuur had. En hij hield de groep op orde en bij een. En inderdaad dat pesten gebeuren in Utopia 1.0 ook.
  Zal nooit vergeten dat Georgio een relatie had met Isabella, en dat die 2 lesbienes tegen die Naomi zeiden van als je Isabella eruit stemt dan kan jij met Georgio een relaltie beginnnen. Dat vond ik toenb wel heel erg gemeen.

 2. Druif at 20:08

  Was v roeger ook hoor , ook van die treiterkoppen . Tegen dat meisje wat zo goed kon zingen , Patrick , colindA en ga zo mAr door . Word tijd dat dit programma gaat stoppen . Hopelijk Misschien worden ze nu zelf gepakt in de maatschappij , ik hoop
  Het

  • scarlet at 22:15

   Ja, dat is waar, Druif. Die Patrick o.a. werd ook al zo doodgetreiterd. Ze zoeken altijd een slachtoffer wat ze met z’n allen aan kunnen! Nou, ik kots van dergelijke praktijken, bah! En dan lopen ze zielig te doen dat ze zo gepest zijn vroeger en wijden daar een 3-daags gedoe aan, terwijl ze zelf de grootste pesters zijn! Als je je vroeger ook zo gedroeg, dan kan ik me voorstellen dat je gepest werd, want er zijn meer mensen die niet van dergelijk laf gedrag houden!

 3. scarlet at 18:32

  Ja, Jessie ziet er erg slecht uit de laatste tijd en dat begrijp ik wel. Wordt overal doodgetreiterd door die gasten, want oh, wat zijn die Utopianen toch moedig om altijd een slachtoffer eruit te zoeken wat ze aan kunnen! Houden ze 3 dagen gezanik over pesten, terwijl ze zelf de grootste pesters zijn, hoe lachwekkend is dat dan? Ik heb nog nooit zo’n stel treiteraars bij elkaar gezien. Eerst Cees weggepest, nu is Jessie aan de beurt, wie volgt? Nou, ik hoop dat ze allemaal een koekje van eigen deeg krijgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *