Jessie snapt niets van Merel haar gedrag en spreekt haar aan

Jessie snapt niets van Merel haar gedrag en spreekt haar aan

Wanneer Jessie en Franny afgelopen avond samen staan, komt Merel langs lopen. Ze lijkt afstandelijk te doen tegen Jessie. Jessie snapt niet zo goed waar de houding van Merel vandaan komt en vraagt wat de reden hiervan is aan Franny. Franny antwoordt het niet te weten. Ze geeft al een paar uur geen kusjes, ze doet anders geeft Jessie verder aan. Hij snapt er helemaal niets van en probeert uit te vogelen hoe het zit. Ik vind het gek. Er is wel degelijk wat, maar ze zegt het niet en dat vind ik irritant. Ik vind niet dat ik dit verdiend heb.

Het stel slaapt afgelopen nacht wel gewoon bij elkaar. Als ze vandaag vroeg samen uit bed strompelen, vraagt Jessie waarom Merel zo boos naar hem kijkt. Merel laat weten dat Jessie op moet houden. Er is niks aan de hand. Als ik ergens mee zit, dan zeg ik het echt wel hoor vertelt ze. Maar ik zie toch dat je anders doet maakt Jessie vervolgens duidelijk. Je gedrag en houding is anders benadrukt hij. Merel snapt er niks van, ze is hier niet bewust van. De twee kleden zich aan en verlaten vervolgens de boot. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *