Franny vindt het lastig dat haar mede bewoners haar niet vertrouwen

Franny vindt het lastig dat haar mede bewoners haar niet vertrouwen

Wanneer Franny en Lotus samen in hun huisje zitten, bespreekt Franny waar zij mee zit. Ze geeft aan dat ze het lastig vindt dat de bewoners haar niet vertrouwen en vraagt zich hardop af waarom dit komt. Ik denk dat dit komt omdat je het moeilijk vind je eigen mening te uiten en je liever zegt wat iemand wil horen laat Lotus op haar beurt weten. En denkt dat Franny bang is mensen te kwetsen en daarom maar met hen meepraat. Franny kan zich hier in vinden. Zo ben ik wel ja voegt ze er aan het einde van het gesprek aan toe. Zal Franny het vanaf nu anders aan gaan pakken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *