Jens adviseert Shelley weer te beginnen met knippen

Jens adviseert Shelley weer te beginnen met knippen

Jens en Shelley liggen afgelopen avond in bed te kletsen wanneer het knippen ter sprake komt. Het zou voor jou wel slim zijn om het weer op te pakken zegt Jens. Shelley knikt maar zegt dat ze wel druk bezig is met de Fan Store. De iglo heeft Brenda aan Adriaan gegeven en hij wil deze nu in zijn tuin hebben staan. Het zou heel vaag zijn als ik nu ineens daar ga knippen voegt ze eraan toe. Ik snap wel dat het slim is als ik het zou doen maar aan de andere kant heb ik twijfels. Jens knikt maar legt uit dat het zonde zou zijn als ze er niks mee zou doen. Ik had het gedaan als ik jou was benadrukt hij. Shelley geeft aan hem te begrijpen maar denkt dat Christel, Brandon en Merel er echt niet mee akkoord zouden gaan in het geval zij de iglo zou krijgen. We gaan het zien zegt Jens. Zal Shelley uiteindelijk toch iets met dit advies gaan doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *