Gerrit uit zijn ongenoegen over Shelley

Gerrit uit zijn ongenoegen over Shelley

Shelley en Gerrit hebben lang om elkaar heen gedraaid en ook tijdelijk een relatie met elkaar gehad. De twee leken toch niet voor elkaar gemaakt te zijn, want beide zijn nu uit elkaar. Wanneer Gerrit afgelopen avond met Jens in een huisje ligt, bespreekt Gerrit zijn frustratie. Weetje wat het is met Shelley, ik vind haar totaal niet gezellig, ze heeft geen humor. Ik vind het zo onaantrekkelijk als een vrouw niet zo slim is zegt hij duidelijk tegen Jens. Jens lijkt verbaast om Gerrit zijn opmerking en hoort zijn verhaal aan. Het lijkt niet een oprechte lach reageert Jens. Misschien moeten haar maar beter observeren voegt hij eraan toe. Gaan de twee Shelley nog confronteren met haar gedrag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *