Christel vraagt aan Merel of ze gevoelens voor Jessie heeft

Christel vraagt aan Merel of ze gevoelens voor Jessie heeft

Christel en Merel zitten afgelopen avond in de iglo wanneer Jessie ter sprake komt. Vind je hem leuk? vraagt Christel. Merel begint te lachen. Ik had het allang gezien gaat Christel verder. Merel lacht en zegt dat niemand het mag weten. Laatst vroeg hij of hij zich ook mag inschrijven voor daten met de diva. Christel stelt daarna voor om een date voor hen te regelen. Merel schudt haar hoofd. Straks denkt hij nog dat ik hem leuk vind, dat mag hij niet denken benadrukt ze. Christel denkt na. Maar dan heb ik het toch geregeld? Of jij bedenkt een date en dan doe ik alsof ik het heb bedacht voegt ze eraan toe. Jens wil ook met me op date op Valentijnsdag gaat Merel verder. En Gerrit ook. Christel lacht en stelt voor om dan eerst met Jens op date te gaan, dan met Gerrit en als laatste met Jessie.  Wat later lichten de vrouwen Hiske in over de valentijnsplannen. Maar als ik daten met de diva online zet, denk jij dat het gaat lopen? Hiske haalt haar schouders op. Je kunt toch gewoon kijken wat er op af komt. Stel er komen vier mannen, met de drie bewoners erbij. Dan zijn het er al zeven. Merel lacht, maar laat weten dat ze eigenlijk rijen vol met mannen wil. Anders vind ik er geen reet aan benadrukt ze. Hoe zal dit verder aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *