Mike haalt verhaal bij Brandon over zijn slaapplaats

Mike haalt verhaal bij Brandon over zijn slaapplaats

Er heeft een vergadering plaatsgevonden in de silo. Lotus en Mike waren hier niet bij maar lagen boven het gesprek af te luisteren. Tot hun grote verbazing hoorden ze dat de groep wil dat ze daar niet meer slapen. Wat later besluit Mike dan ook verhaal te halen bij Brandon hierover. Mike maakt duidelijk dat ze daar nu liggen omdat er nu even geen andere slaapplek is. Brandon zegt op zijn  beurt dat er besloten is dat het boven geen slaapkamer wordt maar bestemd is voor een algemene ruimte. Maar het is nog niet eens klaar, ik ben daar elke dag aan de gang maakt Mike vervolgens duidelijk. Brandon vindt het vervelend dat Mike nu tegen hem tekeer gaat, terwijl hij zich niet wil uitspreken in de vergadering. Ik ga nu zo snel mogelijk aan die boomhut werken, dan hebben jullie geen last van ons eindigt Mike het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *