De familie van Mike geeft Jessie advies

De familie van Mike geeft Jessie advies

Vandaag is de familie van Mike op bezoek en ook Jessie komt hen even gedag zeggen. Hoewel het gesprek luchtig van start gaat, verschuift het onderwerp al snel naar het gedrag van Jessie in de groep. Als ik hier zou zijn, dan zou ik echt gaan voor gelijkheid zegt een van de broers van Mike. Ik heb het gevoel dat sommige mensen er net even bovenuit willen steken voegt hij eraan toe. Jessie knikt maar vraagt zich wel af of iemand gelijk kan krijgen in het geval de inzet niet gelijk is. Binnen een bedrijf krijgt ook niet iedereen hetzelfde betaald. Angie, de zus van Mike, vraagt zich af waar de groep naartoe zou willen gaan en welke idealen er worden nagestreefd. Jessie antwoordt dat hij de wensen van de bewoners goed in zijn hoofd heeft zitten maar er een basis van structuur ontbreekt. Wat je allemaal zegt, is heel goed voegt de broer van Mike eraan toe. Probeer het alleen op een positieve manier te brengen. Daar ga je veel meer mee bereiken benadrukt hij. Zal Jessie iets met dit advies gaan doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 39    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *