Shelley vindt dat Brenda oude koeien uit de sloot haalt

Shelley vindt dat Brenda oude koeien uit de sloot haalt

Shelley is zich aan het opmaken in het huisje wanneer Jens binnen komt lopen. Heb je gezonde spanning voor vanavond vraagt hij. Shelley knikt. Ik ben eigenlijk alleen nerveus voor mijn speech antwoordt ze verder. Jens begrijpt haar en stelt voor om de toespraak zo meteen voor hem te oefenen. Dat is goed antwoordt Shelley. Wat later begint Jens over de visagie. Komt er nog iemand langs voor het haar en de make-up van de modellen? Shelley schudt haar hoofd en legt uit dat er geen geld voor is en ze dit aan de visagist heeft laten weten. Ik heb gevraagd of de meiden nu zelf hun make-up kunnen doen. En geeft toe dat ze het jammer vindt dat Brenda er ook een drama van maakte. Ze haalt altijd oude koeien uit de sloot maar hoe kunnen we dan verder? Jens knikt en zegt dat Brenda bij hem aangaf dat ze zich gepasseerd voelde. Dit komt omdat je eerst aan haar vroeg of ze de make-up kon verzorgen en ze erna pas te horen kreeg dat je iemand anders had geregeld. Shelley knikt en zegt dat ze aanvankelijk de visagist had gemaild en pas later Brenda voor de taak vroeg omdat ze geen antwoord kreeg. Daarbij wilde ik naar haar toegaan toen ik uiteindelijk wel een antwoord kreeg, maar Merel was me voor. Volgens Shelley wil Brenda niet met haar praten wegens ruzies in het verleden. Misschien moeten jullie een vriendinnenmiddag plannen stelt Jens vervolgens voor. Shelley lacht en geeft toe dat ze wel zat te denken aan een spel waar de bewoners met elkaar gaan speeddaten om elkaar te leren kennen. Dan kan ik onder andere met Brenda en Merel praten, met wie ik nu niet veel spreek. Zal dat idee ook echt uitgevoerd worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 58    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *