De bewoners uit Utopia 2 hebben een korte vergadering over de bokswedstrijd

De bewoners uit Utopia 2 hebben een korte vergadering over de bokswedstrijd

Hiske heeft alle bewoners bij elkaar geroepen om de laatste taken voor vanavond te bespreken. We zijn even bij elkaar om het volgende begint ze. Er moeten nog een aantal dingen gebeuren en we willen allemaal nog wat eten voor het evenement begint. Ze legt verder uit dat alles een beetje uitloopt en ze er wel voor moeten zorgen dat alles op tijd klaar is. Zo moet de silo nog worden opgeruimd zodat Adriaan en Gerrit zich er klaar kunnen maken. Ook de caravan moet netjes zijn voor het geval Dries zich even wil terugtrekken. Ze vervolgt haar zegje met het feit dat de bar moet worden verplaatst en de drie vip tafels moeten worden neergezet. De boksring komt zo meteen binnen, waar we ruimte voor vrij moeten laten. Ook komt de rode loper er nog aan. Hiske wenst iedereen succes en hoopt dat ze er een knal avond van gaan maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *