Hoe de bokswedstrijd in Utopia 2 tussen Gerrit en Adriaan verliep lees je hier!

Hoe de bokswedstrijd in Utopia 2 tussen Gerrit en Adriaan verliep lees je hier!

Afgelopen avond ging het boksgala van start. In dit bericht lees je hoe het verlopen is en natuurlijk de uiteindelijke uitslag. De gasten druppelen langzaam binnen en worden ontvangen door de bewoners. Jessie staat klaar om de munten te verkopen en de rest van de bewoners zijn druk in de weer om alles in goede banen te leiden. Gerrit en Adriaan bereiden zich ondertussen voor op de wedstrijd. Inmiddels zijn de trainers van de twee ook gearriveerd en krijgen Gerrit en Adriaan een medische check. Lotus en Brenda staan samen achter de bar en Mike en Brandon verkopen samen friet. Het wordt steeds drukker en de sfeer zit er goed in. Uiteindelijk is het moment daar, de wedstrijd gaat beginnen.

Gerrit staat in de rode hoek van de ring en Adriaan in de blauwe hoek. Merel is vanavond de presentatrice en laat de gasten weten dat de wedstrijd op elk moment gaat beginnen. De mannen zijn beiden in uiterste concentratie en er worden een paar laatste motiverende woorden door hun trainers ingefluisterd. De bel klinkt en de wedstrijd gaat van start. Gerrit en Adriaan doen allebei hun best om klappen uit te delen en tijdens de tweede ronde wordt Gerrit neergeslagen. Na even op de grond te hebben legen krabbelt hij toch weer omhoog en wordt er een korte pauze genomen. Tijdens de derde ronde geven de mannen nog een keer alles wat ze hebben en na een paar rake klappen luidt de laatste bel. De wedstrijd is afgelopen en de boksers wachten op de uitslag. Iedereen is in spanning en kan niet wachten op de uitslag. Gerrit en Adriaan hebben beiden alles gegeven en het was een zenuwslopende wedstrijd. Uiteindelijk maakt de jury bekend dat Adriaan de  winnaar van de avond is. Iedereen juicht voor hem en hij kan zijn geluk niet op. Het was een geslaagde avond! Ben je het met de uitslag eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 414    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Remy at 22:13

  Mensen die zeggen dat ze met de uitslag eens zijn die zijn zo corrupt als wat. Gerrit heeft de wedstrijd gewonnen. Jammer dat mensen zo vals en corrupt zijn.

 2. Corry at 11:41

  De uitslag was zeer terecht Adriaan heeft verdient gewonnen!
  Hij heeft heel veel rake klappen uitgedeeld in de eerste en tweede ronde.
  De derde ronde wat minder en net voordat de bel ging sloeg Gerrit dat Adriaan stond te wankelen. Maar de trainer van Gerrit ging er wat te vroeg van uit dat Gerrit gewonnen had.
  Dit omdat hij de spelregels van het amateur boksen niet kende, en het ook niet met die rekels eens was. Maar de jury had beslist en Adriaan heeft gewonnen. Maar Gerrit zou Gerrit niet zijn als hij niet tegen zijn verlies kon, want de praatjes maker is op zijn bek gegaan. En hij blijft stug volhouden dat hij gewonnen heeft en niet Adriaan. Die jongen leeft in een droom wereld, laat hem maar lekker vasthouden aan de illusie dat hij gewonnen heeft. Mee dan 600.000 kijkers hebben kunnen zien dat Adriaan gewonnen heeft, en een zeer welverdiende belt heeft mogen ontvangen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *