Shelley heeft zich niet aan de afspraken gehouden, de bv moet een visagist betalen

Shelley heeft zich niet aan de afspraken gehouden, de bv moet een visagist betalen

Afgelopen avond was er naast de bokswedstrijd ook een moment voor Shelley gereserveerd waarbij zij haar lingerielijn aan het boks publiek kon tonen. Echter had ze iets geregeld voor de modellen wat uit het niets betaald moest worden. Jessie doet hierover zijn beklag tegen Adriaan in de caravan. Die visagist was er gisteren toch ineens begint Jessie het gesprek. En die moest opeens toch betaald worden voegt hij eraan toe. Jessie heeft voor het evenement tegen Shelley gezegd dat de visagist van haar eigen zakgeld betaald moest worden omdat ze dit eerder afgesproken hadden. Uiteraard zorgde dit voor paniek bij Shelley en maakte dit haar woest. Jessie vertelt verder aan Adriaan hoe hij Shelley duidelijk heeft gemaakt dat de bewoners nu voor de visagist moeten betalen omdat zij verkeerd heeft gecommuniceerd. Dat kan niet benadrukt Jessie. Uiteindelijk heeft de bv wel voor de visagist betaald, met de belofte dat dit de volgende keer niet meer gaat gebeuren. Zal Shelley zich aan haar woord kunnen houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *