Merel is vandaag jarig en ontvangt verjaardagspost

Merel is vandaag jarig en ontvangt verjaardagspost

Merel is vandaag jarig en is 26 jaar oud geworden. Om 7 uur staat ze al naast haar bed en een uur later krijgt zij al haar verjaardagspost. In het bijzijn van Brenda opent ze om de beurt de enveloppen. Wat leuk zegt de jarige job enthousiast bij iedere brief die ze openmaakt. Merel deelt de geschreven verhalen met haar mede bewoner Brenda. Van begin tot eind krijgen wij een lach van oor tot oor te zien bij Merel. Het lijkt er op dat deze niet snel zal verdwijnen. Merel maakt zich na het lezen van haar post klaar voor haar bezoek die spoedig zal arriveren. Het lijkt nu al een onvergetelijke verjaardag te worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *