Mike en Lotus hebben een heftige ruzie over Valentijnsdag

Mike en Lotus hebben een heftige ruzie over Valentijnsdag

Mike en Lotus liggen afgelopen avond in bed wanneer Valentijnsdag ter sprake komt. Jij bent alleen maar bezig geweest met het maken van de boomhut, man begint Lotus. Je hebt me niet eens aangekeken voegt ze eraan toe. Mike is het hier niet mee eens en laat weten dat Lotus juist degene is die hem niet aankijkt. Tegen iedereen praat je maar mij negeer je de hele dag. Je geeft me geen eens een kus. En als ik vraag wat er is, loop je weg. Het geruzie gaat even verder tot Mike besluit naar zijn eigen bed in de caravan te vertrekken. Het was prettig kennis gemaakt te hebben, Mike zegt Lotus kwaad. Als je nu weggaat, hoef je ook niet meer terug te komen. Zal dit nog goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *