Merel vindt Jessie een schattig ventje

Merel vindt Jessie een schattig ventje

Merel en Hiske zitten afgelopen avond in hun huisje wanneer Jessie ter sprake komt. Hij is wel een beetje aan het testen om te zien hoe je op dingen reageert zegt Hiske. Ik vind het wel schattig voegt ze eraan toe. Merel knikt en laat weten dat ze moet opletten tijdens de vergaderingen. Dan roept hij iets en erna kijkt ie even naar me om een soort bevestiging te zoeken. Hiske lacht. Heeft hij tegen je gezegd dat hij je leuk vindt? Merel schudt haar hoofd. Nee, dat niet. Hiske denkt na. Ja, het is wel een leukerd gaat ze verder. Merel knikt en geeft toe dat ze hem een schattig ventje vindt. Hij doet zichzelf stoerder voor dan hij is en dat vind ik erg aandoenlijk. Zal Jessie inderdaad een oogje hebben op Merel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *