Mylène en Mariska hadden liever met een andere bewoner in de gevarenzone willen zitten

Mylène en Mariska hadden liever met een andere bewoner in de gevarenzone willen zitten

Zo, ik had het niet verwacht dat wij samen kwamen zegt Mariska tegen Mylène doelend op de achtste stemmingsronde. Nee ik ook niet antwoordt Mylène. Mariska geeft verder aan dat ze het ook absoluut niet had gewild dat zij samen in de gevarenzone zitten. Vervolgens vertelt Mylène dat Brandon vroeg wat zij wil of ze wil blijven in Utopia of dat ze naar huis wil gaan. Ik heb gezegd dat Mariska hier nog graag wil blijven en tijdens het diner erbij wil zijn. En ik ook natuurlijk, maar ik denk Mariska net iets meer.  Mariska herhaalt nogmaals dat ze het echt niet wilde hebben dat zij samen in de gevarenzone zitten. Mylène geeft aan dat zij dat ook heel jammer vindt. Ik denk dat ik naar huis ga geeft Mylène vervolgens aan. Mariska is daar niet zeker van en laat weten dat ze allebei weten dat zij niet de eindfinale willen halen. En als ik ga winnen, gaat alles naar de hersenstichting. En ja, mochten we over één uur stemmen en ik ga naar huis, dan moet je één ding voor mij doen. Alle legoblokjes voor mij optellen en het geld nog storten naar de hersenstichting, want alles is verkocht voegt ze eraan toe. Vervolgens bespreken de twee hun Utopia tijd. Mariska vertelt dat ze door dit avontuur in Utopia, van zichzelf is gaan houden en ze blikt terug naar het moment van haar fotoshoot in Utopia. Ook Mylène geeft aan dat ze mooie momenten in Utopia heeft gehad. Wie mag er volgens jullie blijven in Utopia 2?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 118    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *