Welke bewoners zitten er in de gevarenzone na de achtste stemmingsronde?

Welke bewoners zitten er in de gevarenzone na de achtste stemmingsronde?

Veel emoties, veel gebeurd begint Hiske met de achtste nominatieronde en ze legt vervolgens de nominatieronde uit. Ik wens iedereen heel veel succes voegt ze eraan toe. Mylène begint met haar eerste drie stemmen weg te geven. Zij geeft er drie aan Merel vanwege het akkefietje met de glazen deur die Merel kapot trapte. Franny geeft aan dat ze hetzelfde gaat stemmen als de zevende nominatieronde. Ze verdeelt haar stemmen, twee aan Mylène en één aan Mariska. Hiske heeft daarna de stift in haar handen en ze laat weten dat ze nu geen hele mooie speech meer kan geven en ze geeft drie stemmen aan Mylène.

Daarna is Brandon aan de beurt. Ik zal dit keer niet gaan schreeuwen jongens begint hij verwijzend naar de zevende nominatieronde eerder vandaag. Vervolgens vertelt hij dat hij geen losse flodders wil geven en de mensen in Utopia 2 wil houden die het verdienen. Hij geeft drie stemmen op Mariska. Gerrit is nu aan de beurt en geeft aan dat hij heeft getwijfeld aan wie hij zijn stemmen nu gaat geven. Ik zat te twijfelen tussen Merel en Mylène. Zo vertelt hij tegen Merel dat hij de laatste tijd veel gedoe met haar heeft gehad. Toch besluit hij zijn drie stemmen aan Mylène te geven, omdat er mensen in de finale moeten staan die Utopia waardig zijn.

Dan is Merel aan de beurt. Jeetje mensen, wat heftig begint ze over de nominatieronde. Vervolgens kijkt ze Mariska aan en vertelt ze dat ze het super heftig vindt dat Mariska zoveel liegt. Als je echt daadwerkelijk carrièrevrouw wil worden dan moet je je fout onder ogen zien benadrukt ze. En Mariska krijgt drie stemmen van Merel. Tot slot krijgt Mariska vervolgens de stift van Merel in haar handen en ze geeft zonder twijfel haar drie stemmen op Merel. Hiske telt daarna de stemmen bij elkaar op en de eindstand is bekend, Mariska en Mylène zitten samen in de gevarenzone.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 115    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *