Merel confronteert Franny, ze is teleurgesteld na de eliminatieronde

Merel confronteert Franny, ze is teleurgesteld na de eliminatieronde

Bij de afgelopen eliminatieronde is besloten dat Jessie naar huis gaat. Franny had hierbij een doorslaggevende stem. Tegen de verwachting van Merel in, gaf zij namelijk Mylène een positieve stem. Merel voelt zich in de steek gelaten. Zij en Franny waren toch elkaars beste vriendinnen in Utopia 2? Je hebt in mijn gezicht gelogen zegt Merel kwaad. Je voelde als mijn kleine zusje. Iemand voor wie ik door het vuur zou gaan. Ik heb er geen woorden voor benadrukt ze. Franny ziet dit op haar beurt niet zo. Ik heb nooit gezegd dat ik wilde dat Mylène naar huis zou gaan zegt ze. Merel vindt dat Franny met deze keuze niet dicht bij zichzelf is gebleven. Franny vindt juist niet dat ze is beïnvloed. Ze heeft de keuze zelfstandig gemaakt. Ik heb een keuze op basis van mijn gevoel gemaakt benadrukt Franny zelfverzekerd. En ze verwijst naar een lijstje dat ze heeft gemaakt waarin vriendschap en eerlijkheid staan als dingen die ze belangrijk vindt. Haar keuze voor Mylène heeft ze daarop gebaseerd. Zou de vriendschap tussen de twee voorbij zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *