De bewoners komen bij elkaar, wie moet Utopia 2 verlaten Jessie of Mylène?

De bewoners komen bij elkaar, wie moet Utopia 2 verlaten Jessie of Mylène?

Een eliminatieronde op dezelfde dag als de nominatieronde hadden de bewoners niet verwacht. De bewoners hebben één uur de tijd gehad om goed na te denken aan wie zij hun positieve stem willen geven. We gaan beginnen zegt Hiske buiten tegen een paar bewoners en ze verzamelen zich weer in de silo. Vervolgens legt Hiske kort de eliminatieronde uit en Mariska mag beginnen met haar positieve stem weg te geven. Zij geeft ze vastberaden aan Mylène, gevolgd door Gerrit die daarna aan de beurt is. Zo vermeldt hij erbij dat hij het jammer vindt dat het zo is gelopen tussen hem en Jessie. Je hebt wel een beetje je eigen glazen eruit gegooid en mijn stem gaat naar Mylène voegt hij eraan toe. Merel geeft haar stem natuurlijk aan Jessie en ze geeft de beurt door aan Brandon. Ik wil mensen hier houden, die ik kan vertrouwen en hij geeft zijn stem aan Mylène. Vervolgens is Hiske aan de beurt. Ik ben iemand die haar beloftes nakomt en ze geeft haar stem aan Jessie. Tot slot is Franny aan de beurt. De beslissende stem… Ik heb gekeken wat ik belangrijk vind en dat is vriendschap en eerlijkheid. Ze geeft haar positieve stem aan Mylène. De uitslag is bekend en Hiske loopt naar voren en ze sluit de zevende eliminatieronde af. Jessie moet Utopia verlaten eindigt ze…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 99    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *