Merel is woedend na de eliminatieronde

Merel is woedend na de eliminatieronde

De eliminatie is zojuist geweest, vlak na de nominatie die eerder vandaag plaats vond. De stemmen zijn geteld en Jessie zat in de minderheid. Dat betekent dat hij Utopia 2  moet verlaten. Merel en Jessie lopen weg en praten samen na. Ik zit vol met woede zegt Merel als de twee richting het rokers hok lopen. Ik moet me zo erg inhouden voegt ze er nog aan toe. En vindt het niet kunnen wat Franny heeft geflikt. Ze trekt het poezen armbandje van haar arm af en gooit het richting de bosjes. Waar gooi ik het nou heen vraagt ze aan Jessie. Ze loopt richting het armbandje en raapt het op. Daarna gooit ze het armbandje over het hek heen. Je moet gewoon blijven doorzetten. Je hebt dat gedaan voor ik hier was en nu kan je dat nog steeds doen. Ook al is misschien iedereen hier verandert, jij bent nog hetzelfde legt Jessie uit. Nou, ik kan je één ding vertellen, nu gaat de boot al helemaal niet meer weg benadrukt Merel. Ja moet je ook niet doen, nou moet je helemaal zelf weten reageert Jessie. Weet je wat het is Merel, je moet het helemaal zelf weten. Maar alles wat van mij was, is nu voor jou voegt hij nog toe. En Merel beslist dat de boot hier blijft reageert ze. De twee lopen richting de boot om afscheid te nemen en in te pakken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 113    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *