Gerrit heeft het moeilijk na de eliminatie

Gerrit heeft het moeilijk na de eliminatie

Het is een heftige dag in Utopia 2. Vandaag werd er genomineerd en meteen vandaag ook geëlimineerd. Dit valt zwaar bij alle bewoners, vooral voor Franny en Gerrit. Franny heeft daarom een lastige keuze moeten maken tussen Mylène en Jessie. Ze heeft ervoor gekozen met veel moeite, om toch haar positieve stem aan Mylène te geven. Dit betekent dat Jessie naar huis toe gaat. Na de eliminatieronde voelt Franny zich er toch erg rot over. Merel wilde natuurlijk dat Jessie bleef en Franny is haar hartsvriendin. Franny is naar haar hart gaan luisteren en niet tactisch gaan stemmen. Voor Gerrit is dit ook zwaar. In zijn speech tijdens de eliminatieronde vertelde hij ook dat hij het echt moeilijk vindt, omdat Jessie en Gerrit veel hebben meegemaakt samen. Gerrit heeft nu gemengde gevoelens. Het is echt een sukkel maar we waren zo lang goed samen zegt hij. Vinden jullie het ook jammer dat Jessie Utopia 2 moet verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 59    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *