Welke bewoners zijn genomineerd na de zevende stemmingsronde?

Welke bewoners zijn genomineerd na de zevende stemmingsronde?

Vandaag hebben de bewoners een zwarte envelop ontvangen. Het wordt al gauw duidelijk dat er genomineerd zal gaan worden. De bewoners verzamelen bij het strand en de nominaties gaan beginnen. Hiske opent de nominatieronde. We zijn nu met de laatste acht begint ze. Wat een finale, het gaat keihard vervolgt ze. Daarna is het tijd voor de stemming.

Gerrit begint. Hij heeft een blaadje mee met een tekst erop. Daar staan we dan. Er is veel gebeurd, maar niet veel positiefs vertelt hij. Merel, wat ben ik van jou geschrokken gaat hij verder. Wat is het veranderd, je bemoeienissen. Je hebt jezelf laten kennen en probeert te stoken voegt hij eraan toe. Te ziek voor woorden zegt hij dan tegen Jessie. Gerrit vertelt dat hij nooit op de twee zou stemmen. En Gerrit begint zelfs emotioneel te worden en krijgt de woorden moeilijk uit zijn mond. Ik heb het jullie allebei gegund, maar nu niet meer. Gerrit geeft drie stemmen aan Jessie. Jessie loopt naar voren om te stemmen. Hij houdt het kort en geeft drie stemmen aan Mylène. Vervolgens mag Mylène zelf stemmen. Ik ben super zenuwachtig, ik sta te trillen zegt ze. Mylène maakt duidelijk dat mensen niet met haar moeten spelen. Jullie hebben je eigen glazen ingetrapt gaat Mylène verder als ze zich richt tot Jessie en Merel. Ik houd niet van pesterijen gaat ze verder. Ze geeft haar drie stemmen aan Jessie.

Franny is aan de beurt en ze geeft aan dat ze het moeilijk vindt. Ik ga geen kant kiezen benadrukt ze. En verdeelt haar stemmen, omdat ze weet dat deze personen Utopia 2 niet willen winnen. Ze geeft er twee aan Mylène en één aan Mariska. Brandon gaat stemmen. Hij vertelt over zijn Utopia tijd. Ik wil tot de laatste dag hier blijven zegt hij. En  geeft aan dat het de laatste tijd een slangenkuil aan het worden is. Hij vertrouwt Jessie niet meer. Hij is woedend dat niemand te vertrouwen is. Hij geeft er drie aan Jessie.

Mariska mag stemmen. Ze is ook woest. Wij zijn de laatste acht en we moeten genieten. We maken elkaar elke dag zwart om er zelf beter uit te komen zegt ze. En geeft drie stemmen aan Jessie. Hiske is aan de beurt. Wat een stemmen tot nu toe begint ze. Hiske vertelt dat ze niet tactisch speelt en ze geeft drie stemmen aan Mylène. Merel komt naar voren. Jeetje jongens, wat een frustratie begint ze. Mariska, kijk ook eens naar jezelf gaat Merel verder. We zitten in een fase van de finale, maar we moeten genieten zegt Merel verder tegen Mylène. Ze geeft drie stemmen aan haar.

De balans wordt daarna opgemaakt. Jessie heeft twaalf stemmen ontvangen, Mylène heeft er elf op haar bord staan en Mariska slechts één. Dit betekent dat Jessie en Mylène in de gevarenzone zitten en een van hen zal Utopia 2 moeten verlaten. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 136    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *