De boot moet volgens Jessie uit de verkoop

De boot moet volgens Jessie uit de verkoop

Na een woordenwisseling met Jessie over de verkoop van de boot, passen Gerrit en Franny netjes de advertentie aan. Jessie was namelijk nogal overstuur dat hij wellicht al snel zijn boot uit moet. De twee vermelden er nu bij dat de boot na goed overleg opgehaald kan worden. Meneer kan er moeilijk afstand van doen, maar we gaan stoppen dus die boot moet ook weg is Gerrit van mening. Als Jessie wat later Franny tegenkomt vertelt zij hem over de aanpassing die ze zojuist hebben gedaan. Ik wil het niet meer maakt Jessie duidelijk. Wat denk je nou? Dat ik mezelf mijn huis uit laat dwingen? Dan heb je aan mij een verkeerde gaat hij verder. Dus we moeten hem eraf halen vraagt Franny. Natuurlijk moet je hem eraf halen antwoordt Jessie boos. Franny vindt het vreemd, zeker nu het einde van Utopia 2 nadert. Ik kan je nu aangeven dat hij helemaal niet meer weggaat zegt Jessie vastberaden en loopt weg.

Als Gerrit vervolgens de trap van de silo afloopt, vertelt Franny hem het zojuist gevoerde gesprek. Gerrit is hier nogal verbaasd over. Jessie vangt dit gesprek op en herhaalt Gerrit wat hij Franny zojuist heeft verteld. Ik ga mezelf niet in deze positie laten duwen maakt hij duidelijk. Gerrit herhaalt dat alles verkocht moet worden, dus ook de boot, hier heeft Jessie eerder akkoord op gegeven vertelt hij. Jessie vindt het nog steeds schandalig dat Gerrit dit allemaal zonder overleg heeft gedaan. Je bent niet goed gozer, dag Gerrit zegt hij geïrriteerd en beëindigt het gesprek. Zou deze onenigheid invloed hebben op de naderende stemronde van vandaag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *