Jessie confronteert Gerrit, hij is niet blij dat de boot ongevraagd te koop is gezet

Jessie confronteert Gerrit, hij is niet blij dat de boot ongevraagd te koop is gezet

Nadat Jessie erachter is gekomen dat Gerrit zonder te overleggen zijn boot en dj booth online te koop heeft gezet, stapt hij op zijn mede bewoner af. Vind je niet dat je naar me toe had moeten komen voor de boot? vraagt hij hem. Gerrit heeft begrepen dat de boot verkocht zou worden. Dit heeft Jessie hem al eerder verteld, vandaar dat Gerrit vandaag heeft gefotografeerd en in de verkoop heeft gezet. Dus jij vindt niet dat je naar me toe had moeten komen? herhaalt Jessie, die inmiddels vrij geïrriteerd begint te worden. Nee antwoordt Gerrit vervolgens. Wat zet jij jezelf voorop gozer, gadverdamme zucht Jessie als hij boos wegloopt. Gerrit snapt op zijn beurt niet zo goed wat het probleem nu is. En probeert het gesprek alsnog met Jessie aan te gaan. Je moet nadenken. Je duwt mensen hun huis uit zegt Jessie. Gerrit waardeert de toon waarop Jessie tegen hem praat absoluut niet, maar blijft kalm. Jij hoeft niet meer met me te praten. Dit gesprek is afgerond roept Jessie en loopt woedend verder.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *