De week begint goed, de bewoners ontvangen opnieuw een zwarte envelop

De week begint goed, de bewoners ontvangen opnieuw een zwarte envelop

De dag is nog maar net begonnen en er is alweer een zwarte envelop in Utopia 2 gearriveerd. Een zwarte envelop roept Gerrit. De bellen gaan rinkelen bij de bewoners en iedereen lijkt in paniek. Gerrit laat de sirene van de megafoon afgaan om meer aandacht te trekken. De bewoners verzamelen bij het strand, waar Jessie al klaar staat met de envelop. Gespannen staan de bewoners te wachten tot Jessie de brief gaat voorlezen. “Beste inwoners”, leest Jessie voor. “Over één uur begint de volgende nominatieronde. Succes met het maken van jullie keuze”. De bewoners voelden de bui al hangen toen de envelop het terrein op kwam. Hoe zal deze nominatieronde verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 57    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *