Jessie is niet te spreken over Gerrit, hij heeft de boot te koop gezet

Jessie is niet te spreken over Gerrit, hij heeft de boot te koop gezet

Met nog maar een paar weken te gaan, zijn de bewoners druk bezig met een executieverkoop. Ze willen zoveel mogelijk spullen uit Utopia 2 een nieuwe eigenaar geven. Franny en Gerrit zijn al vroeg uit de veren om enkele spullen te fotograferen, waaronder de boot van Jessie. Vervolgens zetten ze deze producten online. Als Jessie even later met Hiske achter de computer zit, hoort hij van haar dat zijn boot te koop staat. Verbaasd kijkt hij naar het computerscherm. Wist je dit vraagt ze. Nee schudt Jessie. Ook ziet hij dat de dj booth zonder overleg te koop is gezet. Het is gewoon een schande. Die gozer is echt niet goed bij zijn hoofd benadrukt hij. Hiske snapt op haar beurt zijn frustratie, zij vindt dat Gerrit dit eerst had moeten overleggen met Jessie. Zij adviseert hem om het gesprek met hem aan te gaan. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 11:16

    Precies het is waar er komt zomaar iemand op het terrein om te overleggen hij de huisjes met een kraan weg kunnen wat is hij meer dan de rest.Wie jaatst kan de bal verwachten.

  2. Bart at 11:08

    Jessie kijk eens in de spiegel, jij doet zonder overleg de huisjes en die tent te koop zetten, als je je zin niet krijgt blijf je er net zolang over doordrammen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *