Jessie spreekt Brandon aan op de speech tijdens de stemronde

Jessie spreekt Brandon aan op de speech tijdens de stemronde

Brandon gaf een vurige speech tijdens de stemronde, waarin hij vertelde dat hij Utopia een slangenkuil vindt. Dit onderstreepte hij met een aantal voorbeelden en benadrukte hij dat hij er naar eigen zeggen slecht op gaat dat men niet te vertrouwen is. Ook was hij woest dat Mylène in het spel gehouden is om tactische redenen. Na deze speech van Brandon besluit Jessie hierover in gesprek te gaan met hem. Zo geeft hij aan dat hij dit niet aanzag komen. Vervolgens wil hij weten waar Brandon op doelt dat hij niet eerlijk is over de finale. Brandon noemt het interview met Shownieuws met Jessie als voorbeeld. Jessie heeft Brandon genoemd in het interview als antwoord op de vraag wie in de finale hoort. Een aantal dagen na het interview ging Jessie naar Brandon toe om te vragen of hij bang is dat hij en Merel op hem gaan stemmen. Jessie schijnt toen gezegd te hebben dat dit misschien nog eens zou kunnen gebeuren maar op dat moment geen sprake van was. Brandon heeft later weer via via gehoord dat er wel een tactisch op hem gestemd zou kunnen worden. Dan denk ik van huh? Dan klopt er iets niet gaat Brandon verder. Jessie legt daarna uit dat hij een verschil maakt tussen wie hij de finale gunt en in de finale wil. Zo vertelt hij dat hij met het interview aangaf dat hij het Brandon gunt maar als de vraag was met wie hij in de finale wil zitten, hij met zijn vrienden wil eindigen. Wat vonden jullie van de speech van Brandon?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *