Mariska en Brandon praten na over de stemmingsronde van vandaag

Mariska en Brandon praten na over de stemmingsronde van vandaag

Stemronde zeven zorgt voor een bewogen dag in Utopia 2. Mariska en Brandon praten na over deze nominatie. Gaat het vraagt Mariska aan Brandon en ze begint zenuwachtig te lachen over de heftige stemmingsronde. Brandon uit nog even kort zijn frustraties dat Jessie, Mylène in Utopia 2 heeft gehouden voor zijn tactiek. Mariska geeft aan dat zij de finale niet hoeft te winnen, zo gunt ze het andere bewoners meer. Vervolgens uit zij haar frustraties ook over Jessie en vertelt ze dat ze Brandon nog nooit zo boos heeft zien worden. Ze had ook niet verwacht dat zij niet in de gevarenzone zal zitten. Wat later bespreken ze de eliminatieronde die morgen zal plaatsvinden. Zo vertellen ze elkaar dat ze Mylène een positieve stem willen geven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *