Nog een zwarte envelop, vandaag vindt ook al de eliminatieronde plaats

Nog een zwarte envelop, vandaag vindt ook al de eliminatieronde plaats

Stemmingsronde zeven vond een paar uurtjes geleden plaats in Utopia 2. Het zorgde voor een hoop commotie onderling. Wat later ziet Brandon een zwarte envelop in het postvak liggen. Zwarte brief roept hij. Nu met de komst van weer een zwarte envelop, blijft het een bewogen dag. De spanningen lopen weer hoog op en gespannen verzamelen de bewoners zich in de silo. Brandon maakt de envelop open en hij leest voor wat er in de brief staat, “Beste inwoners, over één uur begint de volgende eliminatieronde. Succes met het maken van jullie keuze”. Dit hadden de bewoners niet zien aankomen. Vervolgens wordt er hardop nagedacht op wie ze hun positieve stem willen geven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *