Jessie heeft Utopia 2 definitief verlaten

Jessie heeft Utopia 2 definitief verlaten

Jessie moet Utopia 2 verlaten, de groep verzamelt zich voor zijn afscheid. Oké, daar staan we dan. Het is al donker. Ja, wat ga ik erover zeggen? Ik wil er niet te veel woorden vuil aanmaken zegt Jessie. Vervolgens begint Jessie over Utopia één, waarin zijn vertrek vrijwillig was en heel anders is dan nu. Ook geeft hij aan dat hij niet altijd even goed gehandeld heeft. Maar als ik iets niet trek, dan spreek ik het uit voegt hij eraan toe. Daarna geeft hij aan dat hij veel heeft geleerd in Utopia 2 en veel heeft kunnen doen. Hij benoemt daarna de momenten waar hij dankbaar voor is in Utopia. Hij is dankbaar dat hij Merel heeft mogen ontmoeten en voor de kans voor het maken van muziek waar hij tien jaar geleden mee is gestopt. Na zijn speech omarmt hij alle bewoners en hij geeft zijn laatste knuffel aan zijn vriendin Merel. Hij geeft haar een kus en vertelt dat hij trots op haar is en vervolgens loopt hij snel de poort uit. Al snel nadat Jessie Utopia heeft verlaten, vinden de bewoners een volgende zwarte envelop. De derde van vandaag, De bewoners beginnen zenuwachtig te gillen. Wat erin staat lees je zo in een nieuw nieuwsbericht!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 102    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *