Jessie heeft Utopia 2 nog maar net verlaten en de derde zwarte envelop arriveert

Jessie heeft Utopia 2 nog maar net verlaten en de derde zwarte envelop arriveert

De bewoners hebben emotioneel afscheid genomen van Jessie. Merel heeft in zich afgezonderd achter de computer en barst langzaam in tranen uit. Ook Gerrit lijkt er moeite mee te hebben. Brandon, Mylène en Gerrit zijn nog aan het napraten bij de poort wanneer ze de postbus dicht horen klappen. Mylène neemt een kijkje en staat versteld. De derde zwarte brief is een feit. Mylène schreeuwt het uit over het terrein. Ik hoop niet dat we gaan stemmen dan word ik link zegt Gerrit wanneer ze plaats hebben genomen in de silo. De bewoners nemen plaats op de banken waar net nog de eliminatie van Jessie heeft plaats gevonden. Mylène opent de envelop en slaat uit verbazing haar hand voor der mond. Nee zegt Hiske voordat Mylène überhaupt één woord heeft kunnen uitspreken. “Beste inwoners, over één uur beginnen de volgende nominaties”. Merel heeft er geen woord voor over en keert weer terug naar haar plek achter de computer. De rest van de bewoners blijven geschokt achter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 135    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *