Het vertrek van Jessie wordt Merel even te veel

Het vertrek van Jessie wordt Merel even te veel

De twee heftige nominatierondes en het vertrek van Jessie zijn Merel afgelopen avond niet in de koude kleren gaan zitten. Om zichzelf wat af te leiden gaat ze aan de slag met de webshop. Ondertussen gaan de andere bewoners aan het avondeten. Ik eet later wel wat roept Merel naar beneden. Stilletjes zit ze achter de computer. Dan komen de tranen. Terwijl de andere bewoners aan het eten zijn, is Merel huilend bezig met de bestellingen voor de webshop. Hiske loopt naar boven en ziet haar betraande gezicht. Ik vind het gewoon zo niet verdiend zegt Merel snikkend tegen haar. Hij wilde zo graag winnen. Het hoort erbij maar ik voel me gewoon genaaid voegt ze eraan toe. Hiske zegt dat ze wel kan begrijpen dat ze verdrietig is. Merel geeft aan dat ze op dit moment ook boos is op Franny. Iemand die ze juist zag als een vriendin van haar. Ze had gedacht dat zij nu de volgende was die op de bank zou komen te zitten. Ik heb zelfs gezegd dat Jess op me moest wachten vertelt ze aan Hiske. Maar geen bank Merel reageert Hiske terwijl ze haar schouders ophaalt. Zou Merel nog in de gevarenzone zitten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *