Nicole naar huis of gaat ze tatoeëren?

Nicole naar huis of gaat ze tatoeëren?

Joey gaat naar huis, en daarom heeft hij een klein gesprekje met Nicole gehad. Hij ziet haar wel zitten als vervanger en bespreekt dat met Nicole. Zij ziet het uiteraard ook zitten en oppert dat Stefanie wel zou kunnen helpen. Jullie deden het toen ook met zijn tweeën. Maar dat lijkt Joey niet zo goed te vinden. Ik voeg haar laatst om een tekening voor met te maken met een ontwerp voor een tattoo maar dat heeft ze nooit meer gedaan. Ik heb daar niet heel veel vertrouwen in als ik eerlijk ben. Als je een sukkel naast je neerzet dan reflecteert dat terug op jou en daar heb ik geen zin in! Joey wil dus eigenlijk dat Nicole het alleen gaat doen. Maar of Nicole dat zo ziet zitten? Wat later bespreekt ze het met Ivan op het rokersbankje.

Ze vertelt aan Ivan dat ze weet over het vertrek van Joey. Niet veel mensen willen het nog weten antwoordt Ivan. Maar voegt er wel aan toe dat zij mooi het tatoeëren zou over kunnen nemen. Overtrekken kan iedereen wel en dan gaat het enkel om de techniek. Nicole antwoordt dat ze eerst handig en vertrouwd wil worden in de techniek dus ook lessen wil gaan nemen. Het is jammer dat Diana weinig tijd heeft aldus Ivan. Ja zegt Nicole en daarna gaat het al snel weer over iets anders. Zo geeft Nicole aan honger te hebben en zo aan de gang gaat om echt brood te bakken. Zal Nicole daadwerkelijk Utopia Ink overnemen? Joey gaat immers toch weg…

Maar niet veel later bekend Nicole een beetje Utopia moe te zijn, ze zou graag naar huis willen. Nicole geeft aan dat Utopia veel energie kost en het kost veel moeite om te ontspannen. Hoe komt dat vraagt Ivan. Nicole zegt het niet te weten, misschien voel ik me niet comfortabel genoeg. Ik weet niet… Ivan antwoordt dat een rustdag wel een optie zou kunnen zijn. Er moet altijd wel iets gebeuren aldus Nicole, dat kan gewoon niet. Er moet altijd wel iets gebeuren zoals een keuken opruimen of koken. Ivan zegt dat je thuis ook wel eens een dag met vaat in je keuken zit. Nee ik niet antwoordt Nicole, dat deed ik niet. Maar daar vond ik het niet erg. Je hoefde enkel je eigen troep op te ruimen. Dus schoonmaken is een grote irritatie concludeert Ivan. Ja antwoordt Nicole, maar dat is voor iedereen denk ik. Normaal gesproken laat ik nooit mijn koop hangen en ga altijd door gaat Nicole verder. Daarna zet de regie de camera op Bas en Gio die aan het besluiten zijn wat er vanavond gegeten gaat worden.

Wat er nog verder gebeurd? Naomi, Gaby en Rob hebben lekker een duik in het zwembad genomen. Rob, Joey en Gabriëlle hebben het over van alles en nog wat. Zo vertellen Rob en Joey wat voor huis ze zouden willen. En eerder waarschuwde Nicole nog even voor teken. Ze had er een op de wc bril van het kak huis gezien. Opletten dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  • Mjo at 08:56

   @Jojo, idd. Het is niet meer wat het geweest is.

   Dat er enkele bewoners naar huis gaan, daar doe je weinig aan. Net zo goed als wij, die er geen zak meer aan vinden, hebben vele inwoners dit ook.

   Maar waar ik mij eigenlijk nog meer aan stoor, is wat er voor terugkomt aan nieuwe bewoners.

 1. Anja at 14:38

  Nicole blijf nog maar even, je bent een kei, laat laura aub gaan, die voert echt niets uit ! Alleen maar gezeur met dr idealisme, komt niets van terecht, een B voor dr kop?

  • Wil at 15:45

   Laur zit weer eens op de bank met joey , en waar hebben ze het over? Iedere zondag lockdown, voor elkaar zorgen ,saanhorigheid enz, Waar haalt laura het vandaan!!!!! Dan had ze ook op de akker moeten staan ipv haar vreselijk gewouwel, Je zou er misselijk van worden hoop dat ze joey snel achterne gaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *