Nicole en Ivan over hun relatiebreuk

Nicole en Ivan over hun relatiebreuk

Nicole en Ivan hebben een gesprek over hun relatie, niet om opnieuw te beginnen maar gewoon over het geen wat fout ging. En waarom de relatie uiteindelijk spaak liep.

Nicole geeft aan dat ze de relatiebreuk al aan zag komen. Het duurt alleen even voordat ze het een plekje heeft gegeven. Je zit hier 24/7 bij elkaar, normaal neem je afstand. En is nu zoekende naar een fijne omgang tussen de twee. Ook denkt ze dat het probleem van heel hun relatie is dat zij niet aan de verwachtingen van Ivan kan doen. Het was hoe  dan ook geëscaleerd. Als dat het idee is waarmee je rondloopt dan ja antwoordt Ivan. Dat denk ik gaat Nicole verder, dat denk ik op de manier hoe jij met mij om bent gegaan. Dat blijkt antwoordt Ivan, als je er met die gedachten in hebt gezeten dan gaat het niet werken. Nee antwoordt Nicole dat is over hoe ik er nu tegenaan kijken. Dat waren dingen waar ik toen niet over na wilde denken en niet deed. Maar het is wel zo hoe ik er nu tegenaan kijk. En als je heel eerlijk bent dan kun je niet anders zeggen dan dat jij ook precies zo denkt. Ivan antwoordt als ik die reactie zo zie en zie hoe je ermee om gaat en wat het met je doet. Dan kan ik niet anders concluderen dan dat. Heb je het idee dat het makkelijk is voor mij en het niks doet vraagt Nicole. Dat niet zo zeer gaat Ivan verder maar je kiest wel voor de makkelijke weg. Volgens Nicole is dat niet zo, je wilt niet weten hoe zwaar dit aan mij tilt. De makkelijke weg is om ervan weg te lopen gaat Ivan verder. Met de gedachten dat het toch nooit zou hebben gewerkt. Maar dat is hoe ik er tegenover sta en ik erover denk. Ik heb er nooit zo over na gedacht en ik wist dat het moeilijk zou zijn. Dat wisten we allebei, maar we wisten ook dat als we hard ons best deden er iets van konden maken. Volgens Nicole heeft ze ook hard haar best gedaan, het is niet twee weken waar we het over hebben. Dan heb je het goed gedaan antwoordt Ivan en de juiste keuze gemaakt. En is het inderdaad goed dat het vroeg is gebeurd en niet later. Is het wel echt geweest vraagt Ivan. Nicole antwoordt van wel anders had ze het bij deze keuze niet moeilijk gehad. Het is niet nep geweest. Ik zeg niet dat het nep is aldus Ivan, maar dan is het iets geweest wat ik voor ogen had. Dat kan antwoordt Nicole, maar ik kan niet verwachten dat er consequenties zitten van hoe iemand met mij omgaat. Ik had dat nooit verwacht antwoord Ivan. Nee gaat Nicole verder en dit was de consequentie. Dat is duidelijk aldus Ivan en Nicole voegt eraan toe dat het niet de plek is om Ivan te veranderen. Dat was je ook niet gelukt antwoordt Ivan. Nicole vind het wel een beetje raar na alles wat er gebeurd is dat je het neit met mij eens bent dat ik niet kan voldoen aan jou verwachting. Dat kunnen we beiden niet aldus Ivan en Nicole benadrukt dat zij hem er nooit op heeft aangesproken. Alle discussies of ruzies die we hebben gehad zijn altijd van irritaties waar jij je aan stoort aan mij. Dus dan kun je de conclusie trekken dat ik niet voldoe een jouw beeld van hoe ik me behoor te gedragen. Ja zegt Ivan en ik spreek het uit en Nicole zegt dat ze dan dus niet zijn type is. Dan waren we meer fysiek tot elkaar aangetrokken met de hoop er iets van te maken. Zo kun je er wel naar kijken antwoordt Ivan, maar ik zit te denken wat het doel van dit gesprek is. Ik wilde het gewon kwijt zegt Nicole. Ik heb het idee dat jij er anders in staat dan hoe ik erin sta. Jij hebt de illusie dat zoals het ging goed ging. Nee antwoordt Ivan, dat heb ik nooit gezegd. Ik stoor me alleen… ik weet niet of het verstandig is om verder te gaan op dit onderwerp voort borduur. Ik ben bang dat ik iets ga zeggen waardoor de illusie gecreëerd wordt dat ik nog wil dat het goed gaat komen. De antwoorden die ik geef komen dan daarop neer. En probeer ik je te overtuigen van iets hoe het in mijn inziens is. En dat heb ik liever niet. Ik kan je wel één ding vertellen dat ik met de beste intenties met jou was en de beste intenties met jou had. Ik heb je niet bewust gekwetst of pijn gedaan. Ik voel de behoefte niet om het goed te praten. Nicole antwoordt dat ieder zijn weg is gegaan en dat is in feite prima. Als je jezelf in de spiegel aan kan kijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *