Mark spreekt Stefanie aan

Mark spreekt Stefanie aan

Mark besluit na het uiten van zijn frustraties over Stefanie tegenover Gabriëlle en Gina dat het tijd is om het gesprek met haar aan te gaan. De twee lopen een rondje over het weiland waar Mark Stefanie uiteindelijk aanspreekt.

Mark geeft aan dat Stefanie echt iets moet gaan doen. Stefanie antwoordt dat ze het wel wil maar het er momenteel nog niet van kwam. Ze heeft naar eigen zeggen last van faalangst. Mark kan dat wel begrijpen en Stefanie voegt eraan toe dat Gaby haar Tineke 2 heeft genoemd. Als Mark vraagt wat zij erop zei antwoordt Stefanie dat ze dankjewel heeft gezegd. Ik wist neit wat ik erop moest zeggen! Volgens Mark gaan mensen nu een bepaald beeld vormen over haar en dat moet ze zien te voorkomen. Start wat projecten op en ga wat aan de slag en overleg het anders met Colinda. Daar heb je immers een goede klik mee. Ga naar Joey toe voor de Utopia Ink. Kijk wat je met de oude Le Luifel wil doen dus als je met een goed plan komt dan kun je er wat mee. Mislukt je plannen een aantal keren dan komen we gerust wel helpen! Stefanie vertelt dat ze er een strandtent van wil maken samen met Bas maar dit nog aan het uitwerken zijn. Mark vindt dit al goed om te horen en besluit daarna een kussen te maken voor vannacht. Ik zie er ook al tegenop antwoordt Stefanie, die last van haar heup heeft en daarom het werk op de akker neer heeft moeten leggen. De twee gaan vervolgens weer hun eigen weg. Zal Stefanie iets met de feedback van Mark doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Marja at 10:24

    Nee, Stefanie doet er niets mee,die jankt en zeurt alleen maar. Met een beetje pijn in je heup kan je heus wel schoffelen. Alleen jammer dat Laura nooit aangesproken wordt op haar luiheid. Die bedenkt wel iets en laat het door anderen uitvoeren. In delegeren is ze het beste

  2. Wil at 18:34

    Hoe durft gaby dat te zeggen, ze heeft on de loods meer in bed gelegen dan iets te hebben gedaan, het is haar ook aan te zien, zeker 15 kilo erbij,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *